ihh 728x90
29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > GÜNDEM > Akil insanlar poşu taktı, halkla buluştu

Akil insanlar poşu taktı, halkla buluştu

13.04.2013 23:06 12 14 16 18 yazdır
Hükümetin, çözüm sürecini halka anlatmaları için Güneydoğu'da görevlendirdiği Akil İnsanlar Heyeti, bugün Diyarbakır'da kanaat ve dini önderlerin de aralarında bulunduğu halkla bir araya geldi.
Akil insanlar poşu taktı, halkla buluştu
Boyunlarına poşu takan heyetin başkanı Yılmaz Ensaroğlu, "Öncelikle umuyor ve diliyorum ki hiç birimiz bu kez hayal kırıklığına uğramayız. Kalıcı çözüme, barışa hem devlet vatandaş ilişkileri açısından, hem toplumsal açıdan hep birlikte kavuşmuş oluruz" dedi. Ensaroğlu, toplantıya verilen arada yaptığı değerlendirmede "Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması, koşullarının iyileştirilmesi öne çıktı" diye konuştu.
Diyarbakır'daki çalışmalarının 3'üncü gününde Diyarbakır Dernekler Platformu'nun organizasyonuyla merkez Kayapınar Belediyesi'ne ait Kültür Merkezi'ndeki toplantıya heyet başkanı Yılmaz Ensaroğlu ile üyeler Murat Belge, Etyen Mahçupyan, Kezban Hatemi, Mehmet Emin Ekmen, Fazıl Hüsnü Erdem katıldı. Heyet üyeleri kendilerine verilen poşuları boyunlarına astı. Heyet üyelerinden Yılmaz Erdoğan, Lami Özgen, Ahmet Faruk Ünsal ise kentten ayrıldıkları için bugünkü çalışmalara katılmadı.
ihh 468x60
Etiketler : akil insanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri